God jul til alle gode venner!

Teater Fot ønsker alle samarbeidspartnere en god jul, og minnes et spennende teaterår, der vi har spilt Baby Becomings, utviklet Animalium som både stunt (Rosendal Teater), workshop (SAND-festivalen) og performance (Kunsthall Trondheim) og innledet samarbeidet med Lydhør i Kongsgården i form av forskningsverksted.

I 2020 vil vi videreutvikle dette verkstedsamarbeidet, og samtidig jobbe med egne prosjekter. Baby B vil spille på Rosendal Teater den 26. januar sammen med Lydhørt Tegneverksted. Animalium performance skal besøke Kunsthallen på nytt den 8. februar, Begynnelser og Baby B vil gjenopptas som Himmel og Hav, og spille for både Lydhør, barnehagesekken i Trondheim i uke 14 og Teater Ibsen den 14. april. I mai reiser vi til Edinburgh Imaginate med Spurv, der vi spiller 6 forestillinger 29-31. mai! Og om vi er heldige får vi forprosjektstøtte til et nytt prosjekt; Operafrø for de aller minste, der vi skal jobbe med den store stemmen (babystemme/operastemme), og med frø som tematikk.

Alt dette gleder vi oss veldig til, og takker alle som har vært med oss i 2019! Dermed fikk vi ønsket godt nytt år med det samme!

Askefrø i solnedgang på Kongsgården