Varm mottakelse på Vancouver International Children´s Festival

Spurvene i Teater Fot har luftet vingene!  Fra 25. mai- 3. juni fløy vi på turne til den 36. Vancouver International Children´s Festival (VICF) i Vancouver, Canada. Dette er en stor og godt etablert internasjonal barneteaterfestival, der vi skulle vise 15 forestillinger i løpet av 7 spilledager. Reisen var lang og tidsforskjellen stor, men vi hadde en fantastisk uke i Vancouver, der vår forestilling ble fremhevet som noe helt nytt og spennende. Kunstnerisk leder Lise Hovik ble intervjuet i The Georgia Straight, som er Vancouvers største avis, samt på direkten onsdag 29.5. på ettermiddagen på CBC Radio ”On the Coast” Show (08:27).

I tillegg holdt Lise en ”talk” på festivalens ”In Discussion Series”, der hun fortalte om ”baby theatre”, og om sitt eget forskningsprosjekt De Røde Skoene, som avsluttes i disse dager. Og Michael og Tor spilte frijazz med Coat Cooke på en mørk klubb en sen fredagskveld! Kompaniet ble meget godt mottatt på festivalen, vi fikk et utmerket spillelokale, et utrolig hyggelig og hjelpsomt backstage-crew og en varm og hjertelig mottakelse fra publikum, både barn og voksne!

Fra gjesteboka:

27/5 Magical. Will treasure this forever.  Zoe, Manca and Galen
29/5 Fantastic! Magical world created. Amazing acting & music making!
30/5 An absolutely gorgeous performance!!! Thank you for exposing children to art and the experience to interact without instruction. Wishing you all the best, Lindsay, Lucre and Sophie
1/6 Awsome production. So interactive – even with the shy little ones. Thank you!!!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *