Medvirkende

Olavsfestdagene 2. og 3. august 2017:

Musikere:
Tor Haugerud, Siri Gjære, Rohey Taalah

Skuespillere:
Siri Schell Juvik, Gunhild Hjertaas

Scenograf:
Anne Helga Henning

Regissør: Lise Hovik

Medvirkende i prosjektet:

Lise Hovik er regissør, dramaturg og førsteamanuensis i drama ved Dronning Mauds Minne. Hun etablerte Teater Fot i 2004, og har produsert en rekke teaterforestillinger for de minste barna. De Røde Skoene (2008) og Du skal få høre fuglesang (2012) har spilt mye både i Norge og internasjonalt.

Anne Helga Henning er billedkunstner og har lang erfaring som kunstner i barnehage og skole, og som atelierista på Svartlamoen barnehage. Hun er utdannet ved kunstakademiet i Trondheim og Reggio Emilia Institutet i Stockholm. Hun har også arbeidet med kunstprosjekter sammen med eldre demente. Anne Helga er med som scenograf i prosjektet.

Tor Haugerud er trommeslager innenfor improvisasjonsmusikk. Han har skrevet musikk og vært skuespiller og musiker i blant annet Cirka Teater og Teater Fot. Han er en sentral musiker i Trondheimsmiljøet og har samarbeidet med flere internasjonale musikere. Tor underviser også på jazzlinjen ved NTNU.

Siri Gjære er sanger og komponist. Hun har bakgrunn fra jazzlinjen ved NTNU, jobber som frilansmusiker, har en rekke plateutgivelser, og har de siste årene vært kunstnerisk leder for vokalensemblet Trondheim Voices. Siri har også hatt flere skuespillerengasjement, og var fylkeskunstner i Sør-Trøndelag i 2006.

Rohey Tallah er sanger uteksaminert fra jazzlinjen i Trondheim med bachelorgrad i jazzvokal i 2016. Samme året vant hun Trondheim jazzfestivals talentpris. Hun er vokalist i bandet Rohey, som er hennes hovedprosjekt. For øyeblikket er hun både frilanser og deltidsstudent i pedagogikk med utøvende musikk som hovedområde.

Siri Schnell Juvik er skuespiller utdannet fra Nord Universitet (HINT). Hun debuterte i Skråninga på Nord-Trøndelag Teater i 2008, og har arbeidet både på institusjoner og i det frie feltet. Sist var hun å se i Karlsson på taket på Trøndelag Teater, og Korrigeringer med Konstellasjonen.

Gunhild Hjertaas har studert musikkvitenskap ved NTNU og skuespillerfag ved NISS. Hun jobber som skuespiller, musikkarrangør og komponist. Gunhild har erfaring fra institusjonsteater og det frie feltet. Hun er en del av Jo Strømgren kompani og driver sine egne frigrupper, Teater Framdrift og Holmen Hjertaas produksjoner.

Ibrahim Fazlic er dramatiker og skuespiller, utdannet fra Nord Universitet (HINT). Han skriver egne stykker og arbeider som frilanser med base i Trondheim. Han debuterte som dramatiker i 2016 med stykket Teahouse, og arbeider for tiden med et nytt egenprodusert stykke, Higen.